Enfilant per a la investigació sobre la síndrome de Prader-Willi

Publicat a

Després de la gran acollida que vàrem tenir l’any passat, aquest any hem volgut anar una mica més enllà i enfilar per col·laborar amb la investigació, que s’està realitzant des de l’Hospital Universitari Parc Taulí de Sabadell, perquè la hormona del creixement pugui arribar a tots els adults amb la SPW.

El tractament amb hormona del creixement en els adults amb SPW augmenta la força muscular i millora la composició corporal,  ajudant a la qualitat de vida  i benestar dels afectats.

Per això estem recollint donatius que ens ajudin a tirar endavant aquest projecte. Per cada un dels vostres donatius podreu rebre aquest objectes nadalencs que hem elaborat amb la col·laboració de les cosidores: mares, avies, tietes, amigues…d’afectats, i amb la participació especial dels nostres nois que han realitzat uns bols de paper maixé. Moltes gràcies a totes i tots!!!

donatiu (€) descripció
3 arbre, cor o estrella (1 unitat)
8 arbre, cor i estrella  (3 unitats)
15 arbre, cor i estrella  (6 unitats, 2 de cada)
20 arbre, cor i estrella, i bol de paper maixé (6 unitats, 2 de cada, i bol) (EXHAURIT)
10 estrella gran  (EXHAURIDA)
25  corona de cors  (EXHAURIDA)
Fotografia: Joan Albert Lluch

Com podeu col·laborar la família Prader-Willi:

→ passant l’enllaç als vostres familiars i amics

→ centralitzant els donatius

→ oferint-ho a alguna botiga amiga

→ proposant-ho com a regal d’empresa

→ … qualsevol idea serà benvinguda

Per qualsevol dubte, comentari, suggeriment, donatiu… us podeu posar en contacte amb nosaltres al correu electrònic  enfilantpertu@gmail.com.

Com podeu fer els vostres donatius: envieu un correu electrònic a enfilant o a la vostra persona de contacte de l’associació.

Esperem que us agradi i que entre tots puguem aconseguir una millor qualitat de vida per als nostres nois i noies. GRÀCIES!!