Jornades i tallers

Des de l’associació s’organitzen taller adreçats a afectats amb la SPW, amb l’objectiu de promoure la comunicació i l’aprenentatge en un entorn agradable i divertir; així com jornades per a familiars i educadors que ajudin a un millor coneixement de les característiques de la síndrome i de les persones que la pateixen.

Últimes jornades i tallers

Taller “Ús de la ciència de la gratitud per ajudar a gestionar la vida diària familiar” 24/11/2018

Presentat per Emily Felt, màster en Polítiques Públiques (MPP), certificat en Psicologia Positiva Aplicada (CAPP), membre de la Fundació Prader-Willi Califòrnia i mare.

En aquesta sessió l’Emily ens va introduir  en la ciència de la psicologia positiva i ens proporcionà eines pràctiques per al seu ús en la gestió diària de la vida familiar.

La psicologia positiva, també coneguda com la ciència del floriment humà, és l’estudi científic de benestar. És un ampli camp que abasta aspectes de salut pública, psicologia, neurociència, productivitat, l’espiritualitat i altres.

Hi ha una investigació científica significativa que demostra que la implementació de pràctiques d’agraïment en la vida diària porta a majors nivells d’emoció positiva, salut física i mental i benestar.

En aquesta sessió, els participants vam aprendre sobre la investigació científica de la gratitud, l’efecte que la gratitud té en el cos i el cervell, i com la pràctica de la gratitud pot ser utilitzada per donar suport a una florent vida familiar en el context de la Síndrome Prader-Willi.

Ens van explicar que hi ha formes senzilles d’utilitzar la ciència de la gratitud per canviar les nostres experiències d’estrès, al voltant dels aliments i els àpats, i promoure emocions positives i alegria en la relació familiar.

Curs pràctic en psicología positiva per a famílies PW (Emily Felt)

Consulteu aquesta entrada en: esEspañol