Jornades i tallers

Des de l’associació s’organitzen taller adreçats a afectats amb la SPW, amb l’objectiu de promoure la comunicació i l’aprenentatge en un entorn agradable i divertir; així com jornades per a familiars i educadors que ajudin a un millor coneixement de les característiques de la síndrome i de les persones que la pateixen.

Aquí us deixem alguns testimonis del que representa pels nostres fillas l’assistència als tallers de Zooteràpia i Musicoteràpia:

 ⇒ Mare d’un nen de 8 anys: 

Per a ell anar als tallers és molt positiu. Està més motivat i sempre està comptant els dies que li falten per anar. A l’escola sempre parla dels tallers de zooterapia i musicoteràpia. També ha guanyat molt en autonomia. Per exemple, abans li costava molt aixecar-se de terra, pujar i baixar escales. Està molt més espavilat.

⇒ Pare d’un nen de 9 anys:

A més de millorar de forma notable la seva hipotonia i memòria, l’ha ajudar molt a estimar i respectar els animals i la música. 

⇒ Mare d’una nena de 11 anys:

Per la meva filla anar als tallers tant de zooterapia com a musicoterapia és un moment especial i esperat per a ella. Gaudeix molt en les sessions i sobre tot la fa sentir-se integrada en un grup que l’entén. Ha trobat el grup d’amigues i amics on ella és una més, amb complicitats i rialles que fan que cada vegada estiguin més units. És un moment molt bonic per a els pares veure com gaudeixen de retrobar-se i  com a través de les sessions van millorant en la comunicació, en el coneixement d’ells mateixos i en les relacions humanes…  

⇒ Mare d’un noi de 15 anys:

Els tallers serveixen com nexe d’unió de l’associació , tant a pares com a nens ens permeten veure’ns periòdicament i compartir vivències I experiències. Al tallers els nois aprenen a estar junts, a coneixes, a formar un grup cohesionat que en un futur els pot ser de gran utilitat. Així com treballar en aquests aspectes que a ells els hi resulta més difícils, empatitzar (mantenir una fila, esperar torn, escoltar als altres companys i no fer sempre la seva…), mantenir un ordre dins del tallers, estimar la música i els animals; així com aspectes més físics com el tema de la lateralitat, l’equilibri.. que també condicionen la seva vida.  El principal és que tots aquests aspectes que treballen dins dels tallers ho fan d’una forma que per a ells els hi resulta molt gratificant, ell sempre està pendent del dissabte del taller, no ens en podem saltar cap.

⇒ Mare d’una noia de27 anys:

La meva filla ha guanyat en seguretat i en la seva autoestima. Li agrada fer el treball en grup, l’ha ajudat molt a la seva socialització i, sobretot, a tenir en compte els companys, a saber esperar el seu torn, a col·laborar i a cuidar. Té una sensibilitat especial pels animals i la música,  i gaudeix moltíssim de les sessions en equip.

Últimes jornades i tallers

Consulteu aquesta entrada en: Español