Conferència “Planificació de futur, aspectes legals” i Assemblea 2019

Mapa no disponible

Date/Time
Date(s) - 23/03/2019
10:00 - 13:45

Location
Torre Jussana

Categories


Us convidem a la conferència titulada Planificació de futur, aspectes legals, que farà Albert Rodríguez, advocat de Som – Fundació, el proper 23 de març (dissabte), a les 10,30 hores.

L’objectiu d’aquesta xerrada, dirigida a mares, pares i tutors de persones afectades per la SPW, és facilitar informació i formació sobre els aspectes jurídics i legals a tenir en compte de cara al seu futur.

Aprofitarem aquesta trobada per celebrar l’Assemblea ordinària d’associats 2019.

Els horaris seran els següents:

10,00 h   Recepció de les famílies

10,30 h   Conferència Jurídica: “Planificació de futur, aspectes legals”

12,45 h   Assemblea ACSPW 2019

13,45 h   Comiat

El lloc de realització dels dos esdevemients serà Torre Jussana, Avinguda Cardenal Vidal i Barraquer, 30 de Barcelona (08035). http://www.tjussana.cat/

No hi haurà servei de monitors.

És important la vostra assistència. US HI ESPEREM!!

Cal fer la INSCRIPCIÓ  abans del 20 de març.

Les vostres dades personals seran incorporades a un fitxer creat per l’Associació Catalana per a la Síndrome de Prader-Willi, de conformitat amb les prescripcions de la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i seran utilitzades per a la realització i el manteniment de les gestions relatives de l’Associació. Us recordem que teniu el dret de revocar en qualsevol moment el consentiment atorgat, així com exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades.

Consulteu aquesta entrada en: esEspañol