Taller “Comportament i SPW, adolescència i etapa adulta”

Mapa no disponible

Date/Time
Date(s) - 28/02/2020
18:00 - 19:30

Categories No Categories


L’Associació Prader-Willi Catalunya ha organitzat una trobada adreçada al professorat, monitors i persones referents que tinguin al seu càrrec persones amb la Síndrome Prader-Willi (adolescència i etapa adulta), tant a l’escola com als tallers ocupacionals.

Aquesta xerrada que es titula “Comportament i Síndrome Prader-Willi a l’adolescència i l’etapa adulta”, serà dirigida per Susanna Esteba Castillo, neuropsicòloga del Servei Especialitzat en Salut Mental i Discapacitat Intel·lectual (SESM-DI), Parc Hospitalari Martí i Julià, Institut d’Assistència Sanitària (IAS), Girona.

Data: 28 de febrer de 2020, de 18,00 a 19,30 hores.

Lloc: Torre Jussana, Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30, 08035 Barcelona.
En cotxe: Ronda de Dalt B-20. Direcció Besòs sortida 5. Direcció Llobregat sortida 4
En metro: L-3 parada “Montbau”

És totalment gratuït. Cal fer inscripció:

Les vostres dades personals seran incorporades a un fitxer creat per l’Associació Catalana per a la Síndrome de Prader-Willi, de conformitat amb les prescripcions de la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i seran utilitzades per a la realització i el manteniment de les gestions relatives de l’Associació. Us recordem que teniu el dret de revocar en qualsevol moment el consentiment atorgat, així com exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades.

Consulteu aquesta entrada en: esEspañol