Arriba la Trobada de famílies de tardor 2022 (1 octubre 2022)

Us agradaria conèixer de prop les diferents aus rapinyaires que existeixen al món, gaudir de les seves habilitats de vol, i alhora passar el dia amb els vostres amics i amigues?

El dissabte 1 d’octubre celebrarem la nostra Trobada de famílies de tardor 2022 al Cim d’Àligues, a Sant Feliu de Codines (Barcelona), on visitarem les seves instal·lacions al bell mig del bosc i gaudirem de les aus en plena natura.

L’objectiu principal d’aquestes trobades és passar-ho bé, compartir experiències, relaxar tensions i crear un ambient de comprensió entre les famílies. També és important que els nostres fills i filles, i les seves famílies, tinguin contacte entre ells i prenguin consciència que hi ha altres nois i noies amb la seva problemàtica.

DATA: 1 d’octubre de 2022 (dissabte)
LLOC: Cim d’Àligues
Paratge del Pi Solitari, s/n – 08182 Sant Feliu de Codines (Barcelona)
Com arribar-hi: Aquí tens un mapa

HORARI:
11.30 h – 12.00 h: Arribada i recepció de les famílies. Es prega molta puntualitat.
12.30 h: Visita guiada per conèixer les instal·lacions i els animals. És una activitat apta per a totes les persones i totes les edats.
13.00 h: Exhibició de vol de les rapinyaires.
14.00 h: Dinar i temps lliure.

DINAR: Cada família ha de portar el seu menjar i l’aigua o beguda. (també disposa de bar).

PREUS: Activitat gratuïta per a les famílies associades (mares, pares, fill o filla SPW i germans). El cost de cada entrada anirà a càrrec de l’associació.

INSCRIPCIÓ: És imprescindible confirmar l’assistència, amb el nom i cognom de cada assistent i l’edat dels fills i filles, abans del 28 de setembre.

  NOM I COGNOM / EDAT (en el cas del nois)

  1.

  2.

  3.

  4.

  5.

  6.

  7.

  8.

  Recordeu portar la samarreta blava de l’associació per fer una foto de tot el grup!

  US HI ESPEREM!

  Consulteu aquesta entrada en: Español