Celebrem les jornades ‘Experiència i posada al dia en la síndrome Prader-Willi’

Els propers 21 i 22 d’octubre tindran lloc les jornades virtuals Experiència i posada al dia en la Síndrome Prader-Willi, organitzades per la Corporació Sanitària Parc Taulí junt amb l’Associació Catalana SPW i l’Associació Valenciana SPW, que enguany celebren els seus 25 anys, sota l’auspici de la Sociedad Española de Obesidad (SSEDO). L’objectiu és compartir les últimes actualitzacions de la síndrome i posar sobre la taula els propers assajos clínics prevists.

Participaran en les jornades entorn a 30 ponents experts en el camp de la salut, la biologia, el metabolisme, la salut mental, la psicologia i l’advocacia, entre d’altres, per tal d’abordar els diferents àmbits de la vida de les persones amb la síndrome Prader-Willi.

Comptarem amb professionals d’hospitals de referència a nivell nacional, però també amb ponents internacionals que exposaran experiències de vida de pacients a altres ciutats europees. A més, formaran part dels col·loquis entitats de la SPW de tot l’Estat per compartir experiències en les diferents comunitats autònomes: l’Associació Catalana SPW, l’Associació Valenciana SPW, l’Asociación Española SPW i l’Asociación Andaluza SPW.

Aquestes jornades estan adreçades a familiars, cuidadors, cuidadores i professionals (de la salut, docents, treballadors/es socials…) que tinguin contacte amb les persones amb la síndrome Prader-Willi, tant de forma puntual com en el seu dia a dia.

Per assistir-hi, cal inscripció.

25 anys d’associacionisme

L’organització d’aquestes jornades és una de les principals activitats promogudes amb motiu dels 25 anys de l’Associació Catalana i l’Associació Valenciana de la SPW, gràcies al lideratge i suport de les Dres. Assumpta Caixàs i Raquel Corripio del Consorci Coporació Parc Tauli. La voluntat és oferir un programa de qualitat amb informació de rellevància per a les persones que es relacionen amb aquesta síndrome.

Data: 21 i 22 d’octubre.
Format: Online.
Hora: Dia 21, de 9h a 17h, i el dia 22, de 9h a 12.45h.

Web del congrés.
Consulta el programa complet.
Inscriu-te aquí.
Preu únic: 20€.

Consulteu aquesta entrada en: Español