Junts en el Dia Mundial de les Malalties Minoritàries a Catalunya

La 16ª Jornada del Dia Mundial de les Malalties Minoritàries a Catalunya tindrà lloc el 28 de febrer, de 9.30h a 14.30h, a la Sala Gaudí de La Pedrera – Casa Milà (Pg. de Gràcia, 92, 08008 Barcelona).

Enguany el lema escollit i que utilitzarem arreu d’Europa és Everyone deserves equatable opportunities and acces to health care (tothom mereix oportunitats equitatives i accés a l’assistència sanitària), en què es posa accent a l’equitat.

A Catalunya, sota el lema “Junts fem pinya”, posem en valor la necessitat de fer accions formatives i divulgatives per afavorir una societat més inclusiva i empàtica, i de dotar d’eines a les persones afectades i el seu entorn, de cara que estiguin informades i participin cada cop més en la presa de decisions en matèries d’ètica, recerca i accés als medicaments afavorint l’equitat.

Aquesta jornada divulgativa uneix les veus d’afectats i afectades,  professionals de la salut, recercadores i recercadors, i representants institucionals, per tal de reflexionar entorn a l’equitat en les malalties minoritàries i donar-ne visibilitat. Inscriu-te!

Pots consultar el programa aquí.

Consulteu aquesta entrada en: Español