Inscriu-te a la Trobada de famílies de primavera 2022

T’agradaria interactuar amb els animals de la granja amb els 5 sentits, i gaudir amb els vostres amics i amigues dels espais i jocs que us hem preparat?

El diumenge 15 de maig celebrarem la nostra esperada Trobada de famílies de primavera de l’Associació Prader-Willi Catalunya a la Granja Escola Corral de Neri, al Catllar (Tarragona), on farem tallers i activitats al bell mig del bosc i gaudirem dels animals en plena natura.

L’objectiu principal d’aquestes trobades és passar-ho bé, compartir experiències, relaxar tensions i crear un ambient de comprensió entre les famílies. També és important que els nostres fills i filles, i les seves famílies, tinguin contacte entre ells i prenguin consciència que hi ha altres nois i noies amb la seva problemàtica.

DATA:   15 de maig de 2022 (diumenge)

LLOC:    Granja Escola Corral de Neri  

Ctra. T-203 km 1,8  Camí del Corral de Neri, s/n. 43764 El Catllar (Tarragona)

Com arribar-hi: (per l’A-7) Sortida 1168 cap a TP-2039 direcció El Catllar i T-203.

Aquí tens un mapa 

HORARI:  

10,00 h – 10,30 h:  Arribada i recepció de les famílies. Es prega molta puntualitat.

10,30 h: Visita guiada per conèixer la granja i els animals, i posterior passejada en carro. És una activitat apta per a totes les persones amb SPW de totes les edats.

13,00 h: Dinar i temps lliure.

14,30 h: Activitats amb animals (per a totes les edats).

DINAR:  Cada família ha de portar el seu menjar i l’aigua o beguda.

PREUSActivitat gratuïta per a les famílies associades (mares, pares, fill o filla SPW i germans). El cost de cada entrada i de l’activitat anirà a càrrec de l’associació.

INSCRIPCIÓ: Per a les necessàries previsions, és imprescindible que confirmeu l’assistència , amb el nom i cognom de cada assistent i l’edat dels fills i filles, abans del 8 de maig.

  NOM I COGNOM / EDAT (en el cas del nois)

  1.

  2.

  3.

  4.

  5.

  6.

  7.

  8.

  Recordeu portar la samarreta blava de l’associació per fer-nos una foto de tot el grup!

  US HI ESPEREM!

   

  Consulteu aquesta entrada en: Español