Llançament del nou web del Dia de les Malalties Rares 2016

El Dia de les Malalties Rares 2016 se celebrarà el 29 de febrer 2016, que és en si un dia inusual. El principal objectiu d’aquest Dia és crear consciència sobre les malalties rares i l’impacte que tenen en la vida de les persones.

¡Fes un cop d’ull a la nova web RareDiseaseDay.org!

2016 serà la novena edició d’aquest moviment promogut pels pacients. Milers d’actes tindran lloc en tots els continents, arribant a les persones que viuen amb una malaltia rara i les seves famílies a tot el món.

EURORDIS, juntament amb una xarxa de 37 organitzacions de pacients, fa una crida a pacients, famílies, organitzacions de pacients, cuidadors, professionals sanitaris, dirigents polítics, indústria, investigadors i qualsevol que tingui interès en les malalties rares per ajudar a posar les malalties rares en el punt de mira.

Coneix més sobre el tema del Dia de les Malalties Rares 2016 La Veu dels Pacients i eslògan Units, construint una XARXA de veus pel Dia Mundial de les Malalties Rares i descobreix com pots participar en el Dia de les Malalties Rares 2016.

Consulteu aquesta entrada en: esEspañol