Nou ajut de la Fundació ”la Caixa” per a les colònies d’estiu

La primera edició de les colònies per a joves de l’Associació Catalana per la Síndrome Prader-Willi va ser un èxit i ja estem treballant perquè al 2023 tornin a ser una realitat. En aquest sentit, el 28 d’octubre vam rebre a través de CaixaBank, un xec de la Fundació “la Caixa” que es destinarà íntegrament al finançament d’aquesta activitat.

Aquesta donació permetrà l’accés als nois i noies de la nostra entitat a uns dies de lleure a l’estiu que compartiran amb altres persones amb les mateixes problemàtiques i inquietuds. D’altra banda, oferim uns dies de respir per a les famílies.

Les primeres colònies, que es van celebrar del 30 de juny al 3 de juliol del 2022, es van poder impulsar gràcies al suport econòmic també de CaixaBank i la convocatòria #PlantaElTeuProjecteCABK.

En nom de tota l’Associació, volem transmetre el nostre sincer agraïment per la solidaritat vers els joves de la nostra entitat. Sense aquest ajut, moltes de les famílies no hi tindrien accés i no podrien gaudir d’aquests dies en què s’ho passen tan bé.

A la imatge, d’esquerra a dreta: Manel Díaz, tresorer de Prader-Willi Catalunya; Assumpta Mas, presidenta de Prader-Willi Catalunya; i Laura Martí, directora de l’oficina de CaixaBank.

Consulteu aquesta entrada en: Español