Nova data per a la Trobada de famílies de primavera

A causa de la previsió de pluges, hem hagut d’ajornar la Trobada de famílies prevista pel passat diumenge 21 de maig. La nova data serà l’11 de juny a l’escola de natura Els Porxos, a Vilanova de Sau (Guilleries), tal i com estava inicialment previst.

DATA: 11 de juny de 2023 (diumenge).

LLOC: Els Porxos Pantà de Sau – Vilanova de Sau (Barcelona).

Com arribar-hi: Des de Barcelona, agafar l’autovia C-17 direcció Ripoll, seguidament, a l’alçada de Vic, agafar l’autovia C-25 (Eix Transversal) direcció Girona i sortir per la sortida 187, per posteriorment agafar la Ctra. N-141d direcció Vilanova de Sau – Pantà de Sau.

Aquí tens un mapa.

HORARI:

10.00 h – 11.00 h: Arribada i recepció de les famílies. Es prega molta puntualitat.

11.00 h: Inici de les activitats: jocs de coneixença, jocs cooperatius en família i olimpíades pageses. Són activitats aptes per a tots els nois i noies amb SPW de totes les edats i les seves famílies.

13.30 h: Dinar i temps lliure.

15.00 h – 17.30 h: Activitats de tarda: descobrim els insectes i la bassa.

DINAR: Cada família ha de portar el seu menjar i l’aigua o beguda.

PREUS: Activitat gratuïta per a les famílies associades (mares, pares, fill o filla SPW i germans). El cost de cada entrada anirà a càrrec de l’Associació.

Recordeu portar la samarreta blava de l’Associació per fer-nos una foto de tot el grup!

INSCRIPCIÓ: Per a les necessàries previsions, s’ha de confirmar l’assistència, amb el nom i cognom de cada assistent i l’edat dels fills i filles, abans del 8 de juny.

  NOM I COGNOM / EDAT (en el cas del nois)

  1.

  2.

  3.

  4.

  5.

  6.

  7.

  8.

  Consulteu aquesta entrada en: Español