Grup de suport

El grup de suport és un servei adreçat a pares i mares d’una persona afectada per la SPW.

L’objectiu del grup és crear un espai en el qual les famílies puguin expressar, compartir, escoltar i sentir-se escoltades en el procés d’acompanyament d’un fill/filla afectat per la SPW.

Rebre suport emocional per part d’altres famílies no només ajuda a gestionar millor les emocions i sentiments desencadenats, sinó que dóna eines personals per poder enfrontar la malaltia d’una manera més positiva.

Les sessions són moderades per persones de l’equip de la Dra. María Palacín, professora del departament de Psicologia Social (UB) i directora del Màster en Anàlisi i Conducció de Grups.

Amb la col·laboració de Feder Catalunya.

Aquest any estrenem nou format, ESPAI DE TROBADA per a pares i mares on es tractaran diferents temàtiques que ens afecten.

Aquestes sessions es duran a terme els mateixos dissabtes en què es faran els tallers de zooteràpia i musicoteràpia i durant la realització dels mateixos. La durada aproximada serà de 45 minuts. Les xerrades van adreçades a totes les famílies de l’associació (tant si els seus fills i filles assisteixen als tallers, com si no hi estan inscrits)

HORARI: dissabtes de 18,00 a 18,45 h. Conclusions de la sessió de 19 h a 19,30 h.

CALENDARI I TEMÀTIQUES:

  • 16 de març:GESTIÓ DEL CONFLICTE
  • 6 d’Abril:CULTIVANT L’AUTOESTIMA
  • 27 d’Abril:HABILITATS SOCIALS
  • 18 de Maig:COMUNICACIÓ EFECTIVA FAMILIAR
  • 8 de Juny: MIRANT AL FUTUR

 LLOC: Torre Jussana (Av. Cardenal Vidal i Barraquer 30, Barcelona). Veure mapa

US HI ESPEREM!

Inscriu-te al grup de suport

Nom i cognoms

Consulteu aquesta entrada en: esEspañol