Xerrades d'experts

Des de l’associació s’organitzen congressos, jornades i tallers amb l’objectiu d’informar i sensibilitzar a familiars, professionals (metges, educadors…) i a la societat en general sobre la problemàtica dels afectats amb la Síndrome de Prader-Willi, així com incentivar i afavorir les investigacions científiques, mèdiques i psicopedagògiques sobre la síndrome.

Últimes xerrades realitzades

Taller formatiu per a educadors

Sota el títol Prader-Willi i escola es va realitzar un taller per a Educadors, a Torre Jussana el passat 23 de novembre de 2018, amb l’objectiu de compartir experiències i estratègies que els ajudin en el procés d’ensenyament-aprenentatge.

El taller va ser dirigit per la Dra. Carme Brun, Doctora en Psicologia i especialista en Psicologia Clínica, Professora titular de la Facultat de Psicologia de la UAB, Servei de Pediatria (Psicologia en el CDIAP) a l’Hospital de Sabadell, Corporació Sanitària Parc Taulí.

Volem agrair l’assistència de tots els professionals que van dedicar, un divendres a la tarda, a aprendre més sobre la síndrome i a compartir estratègies. Moltes gràcies a totes!!

Vídeo del taller

 

 

Consulteu aquesta entrada en: esEspañol