Trobada de famílies de la tardor: Ens tornem a veure presencialment

Vols venir a fer un sender pel bosc on es combina el plaer i la satisfacció de sentir la natura als teus peus i alhora passar una bona estona amb els teus amics?

Després de 2 anys, el diumenge 24 d’octubre tornem a celebrar la Trobada de famílies de tardor de l’Associació Prader-Willi Catalunya.

Ens ajuntarem al Parc Natural del Montseny per compartir l’experiència de caminar descalços, en un lloc fantàstic enmig de la natura.

Camina descalç és una activitat dirigida per La Selva de l’Aventura a Arbúcies, Girona.  Farem un recorregut enmig del bosc connectant amb la natura a través dels peus.

L’objectiu principal d’aquestes trobades és passar-ho bé, compartir experiències, relaxar tensions i crear un ambient de comprensió entre les famílies. També és important que els nostres fills, i les seves famílies, tinguin contacte entre ells i prenguin consciència que hi ha altres nois i noies amb la seva problemàtica.

DATA:   24 d’octubre de 2021 (diumenge)

LLOC:    La Selva de l’Aventura (Parc d’Oci + Espai Natura)

Coll de Revell, s/n, 17401 Arbúcies (Girona)

Com arribar-hi: Sortida 202 C-25 (Eix Transversal) o sortida 10 (Autopista AP-7)

Aquí tens un mapa 

HORARI:  

10,45 h – 11,10 h:  Arribada i recepció de les famílies. Es prega molta puntualitat.

11,15 h: Activitat “Camina descalç“.  Adjuntem document amb recomanacions. És una activitat apta per a tots els públics.

14,00 h: Dinar i temps lliure.

DINAR:  Cada família ha de portar el seu menjar i l’aigua o beguda.

PREUS: Activitat gratuïta per a les famílies associades (mares, pares, fill o filla SPW i germans). El cost de cada entrada i de l’activitat anirà a càrrec de l’associació.

Seguirem les mesures sanitàries recomanades pel CatSalut per garantir una activitat segura per a tothom. Porta la teva mascareta!

INSCRIPCIÓ: Per a les necessàries previsions, és imprescindible que confirmeu l’assistència, amb el nom i cognom de cada assistent i l’edat dels fills i filles, abans del 17 d’octubre.

Recordeu portar la samarreta blava de l’associació per fer-nos una foto de tot el grup!

US HI ESPEREM!

Consulteu aquesta entrada en: esEspañol