Xerrada “La comunicació a la família amb síndrome de PW”

Us convidem el proper dissabte dia 16 de novembre a les 17 hores a la xerrada i col·loqui a càrrec pel psicòleg Eduardo Brignani, especialitzat en discapacitat i família, sobre 

La comunicació a la família amb Síndrome Prader-Willi

que es durà a terme a Torre Jussana, Av. Cardenal Vidal i Barraquer 30, 08035 Barcelona.

Es prega la màxima puntualitat. 

Mentre dura la xerrada (calculem una hora i mitja), si la vostra filla o fill assisteix als tallers de zooterapia o musicoteràpia i coincideix amb els 15 minuts de descans, un parell de persones (pares o mares) s’hauran de fer càrrec dels mateixos, durant aquest quart d’hora.

Tenim la intenció de fer xerrades periòdiques amb l’Eduardo. Les properes estan previstes pel 14 desembre, 11 gener, 1 febrer, de moment. Els temes a tractar els decidirem entre tots els assistents.

Acte gratuït.

Cal fer inscripció:

Les vostres dades personals seran incorporades a un fitxer creat per l’Associació Catalana per a la Síndrome de Prader-Willi, de conformitat amb les prescripcions de la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i seran utilitzades per a la realització i el manteniment de les gestions relatives de l’Associació. Us recordem que teniu el dret de revocar en qualsevol moment el consentiment atorgat, així com exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades.

Consulteu aquesta entrada en: esEspañol