Fes una donació

La teva aportació desgrava

Dels primers 150€ que donis, et tornaran un 80% a la teva declaració de la renda (més informació)

Les col·laboracions econòmiques són de gran ajuda per millorar la qualitat de vida de les persones afectades per la Síndrome Prader-Willi.

Les teves dades personals

  Vull deduir-me el porcentatge corresponent de l'aportació a la declaració de la renda.

  Les vostres dades personals seran incorporades a un fitxer creat per l’Associació Catalana per a la Síndrome de Prader-Willi, de conformitat amb les prescripcions de la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i seran utilitzades per a la realització i el manteniment de les gestions relatives de l’Associació. Us recordem que teniu el dret de revocar en qualsevol moment el consentiment atorgat, així com exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades.

  .

  Els darrers anys, gràcies a les donacions durant les campanyes de nadal Enfilant per la síndrome de Prader-Willi, hem pogut realitzar els tallers terapèutics per als afectats i col·laborar amb la investigació, que s’està realitzant des de l’Hospital Universitari Parc Taulí de Sabadell, perquè la hormona del creixement pugui arribar a tots els adults amb la SPW.
  (Veure les notícies: Enfilant 2017 / Enfilant 2018 / Enfilant 2019)

  També hem comptat amb donacions d’iniciatives particulars, persones que no estan directament relacionades amb el Prader-Willi, han ideat formules per obtenir donacions:

  Col·labora amb l'Associació Prader-Willi Catalunya

  Consulteu aquesta entrada en: Español