Fes una donació

La teva aportació desgrava

Dels primers 150€ que donis, et tornaran un 80% a la teva declaració de la renda (més informació)

Les col·laboracions econòmiques són de gran ajuda per millorar la qualitat de vida de les persones afectades per la Síndrome Prader-Willi.

Les teves dades personals

  Vull deduir-me el porcentatge corresponent de l'aportació a la declaració de la renda.  Les vostres dades personals seran incorporades a un fitxer creat per l’Associació Catalana per a la Síndrome de Prader-Willi, de conformitat amb les prescripcions de la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i seran utilitzades per a la realització i el manteniment de les gestions relatives de l’Associació. Us recordem que teniu el dret de revocar en qualsevol moment el consentiment atorgat, així com exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades.


  .


  Fes-te teamer! Per només 1€ al mes, pots col·laborar amb l’Associació Prader-Willi Catalunya.

  Ens hem unit al Teaming per facilitar la col·laboració amb els projectes de la nostra entitat. D’aquesta manera, amb una aportació mensual del cost de menys d’un cafè, pots ajudar a millorar la qualitat de vida de les persones amb la síndrome Prader-Willi i els seus familiars.

  Què pots fer tu?

  • Uneix-te al grup teaming.net/praderwillicat.

  • Comparteix a les xarxes socials.

  • Anima els teus contactes a unir-s’hi.

  • Comunica-ho a la teva empresa: Algunes ho proposen als seus treballadors i treballadores, i a final d’any doblen la quantitat. En coneixes alguna que ho faci?

  Els darrers anys, gràcies a les donacions durant les campanyes de nadal Enfilant per la síndrome de Prader-Willi, hem pogut realitzar els tallers terapèutics per als afectats i col·laborar amb la investigació, que s’està realitzant des de l’Hospital Universitari Parc Taulí de Sabadell, perquè la hormona del creixement pugui arribar a tots els adults amb la SPW. (Veure les notícies: Enfilant 2017 / Enfilant 2018 / Enfilant 2019).

  Beneficis obtinguts durant els anys del projecte:

  També hem comptat amb donacions d’iniciatives particulars, persones que no estan directament relacionades amb el Prader-Willi, han ideat formules per obtenir donacions:

  Col·labora amb l'Associació Prader-Willi Catalunya

  Consulteu aquesta entrada en: Español