Projecte nadalenc “Appaloosa”

Appaloosa és una raça equina barreja de cavall espanyol i índi. Les habilitats i bellesa van més enllà del color de la seva capa, destacant pels seus rècords de velocitat, doma, salt, jocs, resistència i com cavalls de família.        

Els Appalooses guanyen cors tan ràpidament com giren els seus acolorits caps, de la mateixa manera que les persones amb la síndrome de Prader Willi ens roben els nostres cors amb una simple mirada. Per això hem decidit posar aquest nom al nostre projecte, amb la intenció d’aconseguir donacions que repercuteixin en el benestar i futur dels nostres fills. Tot el que es reculli anirà destinat a les activitats de l’associació.

El projecte Appalossa, un any més, vol compartir amb totes les famílies els detalls nadalencs que hem fet amb molta il·lusió i afecte.

El nostre propòsit més gran és sensibilitzar i donar visibilitat sobre la SPW realitzant aquestes manualitats, i alhora, amb les vostres aportacions poder ajudar en la realització d’activitats que es desenvolupen dins de l’associació.

Us animem a col·laborar.

Comparteix amb nosaltres aquesta il·lusió i col·labora amb el teu donatiu. MOLTES GRÀCIES!

Donatiu – Objecte

Com pots fer els teus donatius?

Envieu un WhatsApp al 637 81 05 57 o a la vostra persona de contacte de l’associació.

Saps que la teva aportació desgrava?

Dels primers 150€ que donis, et tornaran un 80% a la teva declaració de la renda

Facilita les teves dades (nom i cognoms, NIF, codi postal i població, i correu electrònic) omplint el formulari.

Ens vols ajudar encara una mica més?

Col·labora amb l'Associació Prader-Willi Catalunya

Consulteu aquesta entrada en: Español