Reprenem els tallers de mindfulness amb la terapeuta Paula Borrego

Aquest divendres hem reprès els tallers en línia de mindfulness, dirigits a les persones amb la síndrome Prader-Willi. A través de la meditació, els moviments conscients i les visualitzacions, es treballa la relaxació, la pau mental, la connexió amb el cos i l’autoconeixement.


Aquest programa està dissenyat per atendre tots els nois i noies amb la síndrome Prader-Willi, adaptant-se a les seves capacitats individuals. La metodologia pretén que, per mitjà d’exercicis, els participants podran aprendre a arribar a la calma, sentir-la com una cosa que està a l’abast, controlar-la i experimentar-la al seu ambient quotidià dins del centre.


Aquests tallers es van impulsar per primera vegada durant el confinament i ens van permetre viure aquests dies amb més tranquil·litat i ancorar-nos al present. Les persones assistents van fer una valoració tan positiva que s’ha decidit reprendre’ls.


Les sessions tenen una durada de 45 minuts i són impartides per la terapeuta Paula Borrego, educadora infantil experta en Neurociència, Mindfulness i Psicologia de l’aferrament. Coneixedora de la síndrome Prader-Willi, també imparteix sessions a persones amb diversitat funcional.


Calendari de 2022:
• 7 d’octubre
• 28 d’octubre
• 11 de novembre
• 25 de novembre
• 16 desembre.


Et vols apuntar? Escriu-nos a praderwillicat@gmail.com.

Consulteu aquesta entrada en: Español